ONZE TROEVEN

02

 

ONZE TROEVEN

 -  onze persoonlijke betrokkenheid door het ganse proces : van opmeting tot afwerking,  inclusief aanmaak van het  premiedossier en bijlagen voor de BTW-aangifte 

- de nood aan betere isolatie stijgt jaar na jaar, ook voor daken. MroofS volgt de technologie en de reglementering op de voet. Wij staan u ook bij met advies.

- kwaliteit van materialen : Al onze materialen hebben ATG-keuring :  wij werken met De Boer (roofing en onderlaag), Recticel (isolatie), Skylux (…), Van den Broeck (…) en Wurth (…) : Synoniem voor duurzaamheid. 

- kwaliteit in uitvoering : Als zelfwerkende patronen staan wij garant voor een perfecte uitvoering : we gaan  nauwgezet te werk, respecteren alle technische specificaties volgens de WTCB-normen en halen steeds de vooropgestelde timing 


-uitgebreide garantie : wij bieden u op uw dak geen 10, maar 15 jaar garantie.

ONZE SERVICE

Wij maken er een gewoonte van om persoonlijk uw dak op te komen meten. Deze service is volledig gratis en vrijblijvend. Pas hierna hebben we een zicht op de uit te voeren werken. In onze prijs is alles voorzien, geen verrassingen of extra werken.  Binnen enkele dagen bezorgen we U dan  een gedetailleerde offerte. Deze mag U binnen enkele dagen na onze opmeting verwachten. We maken ons sterk om samen met U deze offerte via de telefoon, mail of persoonlijk te overlopen. Wij streven er steeds naar om een oplossing te vinden die het beste bij U past. Aangezien we steeds zelf de werken uitvoeren kunnen we ook inschatten welke materialen en werkwijze er best  gebruikt kunnen worden. door het gebruik van hoogwaardige isolatie, onderlaag en toplaag, in combinatie met onze jarenlange ervaring durven we in samenspraak met onze leveranciers U 15 jaar garantie geven op de uitgevoerde werken.Een bijkomende service die we leveren is dat we U helpen met het opstellen van uw premiedossier. Wij drukken het dossier voor U af en voorzien het van de nodige stempels, attesten en facturen. Zo moet U nog enkel uw persoonlijke gegevens en bankrekening invullen en kan U het dossier naar de juiste instantie opsturen.

MROOFS bvba
Lage Kaart 62
2930 Brasschaat 
info@mroofs.be
0477 33 87 49
BE 0657.886.959